مشاوره حقوقی رایگان - درباره حقوق مشترک دختر و مادر

سلام. من خانمی 50 ساله مطلقه هستم وده سال هست با مادرم که مستمری بگیر اداره هست حقوق مشترک داریم و فیش جداگانه و بیمه هستیم از همان اول خودم کار کردم البته جایی که کار می کنم بیمه نیستم وبا اینکه حقوق جدا به حسابم واریز می شد هر ماه تمام پول رو به ایشون دادم الان ازم می خواد که از حقم بگذرم و می خواد که رضایت بدم که کل حقوق به حساب خودش واریز بشه
من مشکلی ندارم با حقوق فقط برای بیمه خواستم ببینم راهی هست که من وکالت بدم ایشون تا زمانی که زنده هستن حقوق رو بگیرن ولی بیمه من از بین نره و بتونم خودم هم از بیمه استفاده کنم با توجه به اینکه خودم احتیاج به درمان دارم با تشکر ممنون می شم راهنمایی کنید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله به مادرتان وکالت در وصول حقوق را بدهید این وکالت با فوت هر یک از طرفین یا حجر خودبه خود منحل می شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله،اما میتوانید حقوق را به حسابشان واریز کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر حقوق شما قطع بشه به حقوق ایشان اضافه نمیشه قانون تغییر کرده نکنید اینکار و

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید بیشتر بررسی شود اما‌راهکار دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می توانید وکالت دریافت حقوق خود را به ایشان بدهید یا اینکه با مراجعه به اداره بیمه درخواست نمایید که حقوق شما نیز توأمان با حقوق مادرتان به یک حساب واریز گردد