مشاوره حقوقی رایگان - وصول چک

با سلام آیا بعد از فوت شخص بدهکار که در زمان حیات خود چک با مبلغ بالا صادر نموده است و اموال غیر نقد نیز دارد می توان بعد از فوت ایشان بدون هیچ کم و کاستی مبلغ چک را وصول نمود . ترکه بدهکار دو فرزند خرد سال و خانم ایشان می باشد که در این راستا آیا خانم متوفی می تواند مانع وصول و نقد شدن چک های شخص متوفی بگردد و برای ما مشکل و مانع ایجاد نماید ؟ ضمناً برای اقدام روی چک ها باید اول اجراییه ثبتی صادر نمود یا شکایت از طریق دادگاه ؟ آیا ممکن است تا بازداشت اموال متوفی خانم متوفی اقدام به فروش و یا خارج نمودن از دسترس اموال متوفی را بنماید ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اموال متوفی را توقیف کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ممکن است مشکل ایجاد بشود و زوجه بتواند مانع نقد شدن چک بشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فورا باید نسبت به توقیف اموال اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اول انحصار وراثت کنید. اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

بله میتوان از اموال متوفی وصول نمود بشرطی که مهریه خانم همه ماترک را پوشش ندهد ولی هر چه سریعتر اقدام کنید بهتر است. دادخواست مطالبه وجه چک به همراه تامین خواسته بدهید تا اموال توقیف شود. برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید