مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با عرض سلام و خسته نباشید ضمن تبریک سال نو
بنده فرم تجدید نظر خواهی رو تو یکی از دفاتر خدمات قضایی در تاریخ97/12/22ثبت کردم ولی تا کنون پیامی برای من نسبت به ثبت ان نیومده در ضمن تاریخی هم بالای صفحه درج نشده ایا مشکلی در این رابطه وجود داره؟

پاسخ ها :

فريد  مظفري مقدم

جناب آقای فريد مظفري مقدم :

سلام سال نو مبارک .مطابق قانون آیین دادرسی مدنی دراینگونه موارد وپس از ارسال اعتراض شما توسط دفتر خدمات قضایی به شعبه بدوی.مدیر دفتر شعبه باید یکنسخه از اعتراض شما رو واسه طرف مقابل شما یعنی تجدیدنظرخوانده ارسال میکنه که چنانچه ایشان هرگونه پاسخی داره ظرف 10روز از تاریخ ابلاغ بدفتر شعبه بدوی ارسال کنه.بهر حال پس از سپری شدن مدت موصوف وعودت نسخه ثانی دادخواست اعتراض بدفترشعبه دادگاه بدوی.تازه پرونده شما بهمراه مدارک تجدیدنظرخواهی شما تکمیلا جهت رسیدگی به اعتراض شما به دادگاه تجدیدنظراستان ارسال میشود.سپس با ارجاع معاون قضایی به احدی از شعب تجدیدنظر برای شما از طریق سیستم ثنا پیامک میاد.بهرحال هرگونه اقدامی که صورت میگره ازطریق سیستم ثنا بشما اطلاع رسانی خواهدشد.ضمنا انتظار اینو نداشته باشید که به فوریت کارشما انجام بشه.زمان میبره حداقل 8هشت ماه.