مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

با سلام
من حسابدار یک شرکت خصوصی بودم و در این شرکت سرقت مسلحانه اتفاق افتاد و من را با یک همکارم که پول را تحویل گرفته بود از در ایشان به سرقت بردند و ما را بردند آگاهی بد چند روز به دادگاه بردند و دادگاه هم ما را با وثیقه آزاد کرد و حدود 10ماه از پرونده ما خبری نیست و پرونده ما را ممنوع از وکیل کردند خواستم راهنمایم کنید. ممنون.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

به شعبه رسیدگی کننده مراجعه کنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اینکه ممنوع از استخدام وکیل شده اید غیر قابل قبول است زیرا این مورد مصرح در قانون اساسی کشور است(اصل 35) روند رسیگی در موارد از قبیل بلا تصدی بودن شعبه بازپرسی و حجم پرونده ها طولانی می شود. وکیل بگیرد و وی را ملزم به بررسی پرونده نمایید