مشاوره حقوقی رایگان - اجرای ماده 477

شعبه 3 حقوقی بهبهان استان خوزستا ن بدون جضور من رای محکومیت 90میلیون تومان صادر وبا توجه به داشتن سامانه ثناابلاغ نشد وبعد از 20روز مهلت اعتراض وعدم اطلاع بنده رای اجرا در سامانه ابلاغ ومجور به دادن وجه شدم اینک باید چکار کنم ممنون

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

با سلام.با توجه به عدم حضور و غیابی بودن رای سریعا نسبت به دادنامه صادره دادخواست واخواهی بدید. حتی با گذشت مهلت اعتراض.موید باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
به علت اینکه حکم قابل تجدید نظر خواهی است پس از پایان مهلت واخواهی بیست روز مهلت تجدید نظر وجود دارد چنانچه این زمان نیز منقضی گردیده نسبت به طرح اعاده دادرسی اقدام نمایید