مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز غیر مجاز ساختمان

سلام- اخیرا یکی از همسایه های مجاور بدون اجازه اقدام به ساخت و ساز پنج طبقه بدون مجوز شهرداری در کنار ساختمان یک طبقه اینجانب نموده که احتمال خطر جانی برای ما دارد و همچنین کلا نور گیری حیاط رو کور کرده و سایه اندازی دارد البته نه من و نه ایشان پروانه ساخت نداریم ولی ساختمان من فقط یک طبقه است آیا می توانم به عنوان مزاحمت ملکی و احتمال خطر جانی تامین دلیل کنم و طرح دعوا نمایم یا خیر -قبلا از شهرداری اقدام کردم چون هیچ کدام پروانه ساخت نداریم رسیدگی نکردند - متشکرم از شما

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

با سلام.به صرف اینکه جلوی نور گیری را گرفته است مزاحمت محسوب نمی‌شود و تعرضی در ملک شما نشده است.و موارد غیرقانونی ساخت مربوط به شهرداری ست.موید باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا از شهرداری پیگیری کنید اگر نتیجه ای نداشت طرح دعوا کنید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
اقدام به ساخت و ساز غیر مجاز در صلاحیت کمیسیون ماده صد شهرداری می باشد