مشاوره حقوقی رایگان - استفاده همزمان از پارکینگ اختصاصی و مشاع

سلام. من ساکن اپارتمانی 6 واحده هستم که فقط دارای یک پارکینگ اختصاصی است و الباقی فضا به عنوان پارکینگ مشاع استفاده میشود. دارنده پارکینگ اختصاصی علاوه بر پارکینگ خود از پارکینگ مشاع نیز برای پارک خودروی دوم خود استفاده می کند. و استدلال می نماید که او نیز از مشاعات سهم دارد. این مسئله با توجه به اینکه کلا سه پارکینگ مشاع وجود دارد و تعداد واحدهای باقی مانده 5 تا هستند باعث مشکل شده ایا کار فردی که دارای پارکینگ اختصاصی است در خصوص استفاده از پارکینگ مشاع قانونی است‌؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به توافق و هماهنگی با مدیر ساختمان دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر حق استفاده از پارکینگ مشاع را ندارد