مشاوره حقوقی رایگان - خرید کالا

سلام، من و همسرم چند ماه بعد عقد دچار مشکلات فراوانی شدیم و زندگی مشترک شروع نکردیم و عروسی نگرفتیم،همسرم حق حبس دارد ، مهریه هم تقسیط شده ، الان دادخواستی دادن مبنی بر خرید کالاهایی که بر عهده من بود برای شروع زندگی مشترک و در عقدنامه ذکر شده است، در صورتی که دارند از حق حبسشون استفاده می‌کنند من مکلف به خرید این وسایل هستم؟ایامالکیت این وسایل با من است و ایشان حق انتفاع این وسایل را دارند؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله بر عهده شماست. اثاث البیت هم جزء‌ نفقه به حساب می آید و تا وقتی ایشان از حق حبسشان استفاده می کنند. ناشزه محسوب نمیشوند و نفقه بر عهده شماست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید منزل آماده کنید با وسایل و دادخواست تمکین بدهید