مشاوره حقوقی رایگان - وسایل خانه

سلام شوهرم 8ماه خانه ترک کرده با یه زن دیگه زندگی میکنه منم مجبور بودم نتونستم زندگی کنم وسایل خانه را آوردم خانه پدرم وسایل جهیزیه من نیست اما کار کردم خریدم الان شوهرم شکایت کرده وسایل خانه رو میخواد راهنمایم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت چه عنوانی شکایت کرده ؟ شما نیز می توانید از خودتان دفاع نمایید لیکن اظهارنظر دقیق نیازمند گفت و گوی متقابل است
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم خدمت شما ارائه گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام راه کار دارد اگر راه کار درست نباشد و نداشته اقدام کنید محکوم می‌شوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بگو جهیزیه خودم است و ایشان منو رها کرده رفته

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با ارائه فاکتور خرید یا شهادت شهود اثبات نمایید که وسائل متعلق به شما است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مدارمالکیت از جمله فاکتور ارائه نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید براساس مدارک خرید و شهادت گواهان ثابت کنید که اموال متعلق به شما است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه یا می توانید انکار کنید و یا اینکه با ارائه شاهد یا فاکتور ادعای خود را ثابت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ادعایی کرده باید فاکتور خرید به نامش باشد تا دعوایش رد نشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورتی که فاکتور به نام خود دارید شما مالک آن می باشید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورتی که فاکتور خرید وسایل را ایشان ارائه کند دادگاه شما را محکوم به استرداد آن خواهد کرد مگر اینکه شما با اسناد و مدارک یا همون فاکتورها و شهود حداقل اثبات کنید وسیله ها را خودتان خرید ید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

فاکتورهای خرید و شهود خود را به دادگاه ارائه دهید.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
ایشان اگر ادله و مدارکی دارند باید ارائه دهند شما می‌توانید طی لایحه دفاعیه به استناد فاکتور خرید وسایل و شهادت شهود تعلق وسایل خود را اثبات نمایید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر مدارک‌و‌مستندات مبنی بر‌مالکیت لوازم‌داشته‌باشند‌محکوم خواهید شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر بود زمانی که خانه را به مقصد خانه پدری ترک گفتید با مامورین کلانتری صورت جلسه مبنی بر عدم وجود شوهر در خانه می کردید تل مشکل حقوقی پیش نمیامد. علی ایحال اگر شوهر شما ادعایی مبنی بر سرقت دارد بایستی ادعای خود را ثابت کند؛ زیرا اصل بر برائت است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با فاکتورهای خرید دادخواست استرداد بدهید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
فاکتور خرید و شهادت شهود از جمله فروشنده سندی بر اثبات مالکیت شماست.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اگه خودتان خریدید مدارک و مستندات مثبت ادعای خودتان را ارایه بدید وتعلق آن اموال به خودتان را ثابت کنید. نهایتا چنانچه مدرکی نداشتید از دادگاه تقاضای صدور قرار اتیان سوگند بکنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با ارائه فاکتور و پرینت پرداختی و استناد به شود مالکیت خود را اثبات و دفاع نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با ارائه دلیل مثل فاکتور و شهادت شهود ثابت کنید وسایل به شما تعلق دارد.

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

مدارک دال بر ماکیت خورد را به محکمه ارایه نمایید.در فرض اثبات همسر شما محکوم بر بی حقی میشود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست با مدارک و ادله ثابت نمایید وسایل متعلق به شما می باشد .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر وسایل منزل مربوط به شما است قابل دفاع خواهد بود

رامین مرادقلی

رامین مرادقلی :

با سلام ، اگر مستنداتی مانند فیش پرداختی یا فاکتور دارید با ارائه آن میتوان ادعای شوهر را رد نمود در صورت نداشتن این مستندات استماع شهادت شهود نیز میتواند در جهت بی حقی طرف شما کارساز باشد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید با ارائه فاکتور خرید یا شهادت شهود اثبات نمایید که وسائل متعلق به شما است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید مالکیت خود را اثبات نماید
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.
شما ‌شاهد و یا فاکتور دارید؟