مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت بابت چک ضمانت

با سلام.
یک فقره چک ضمانت (در متن چک بابت ضمانت قید نشده) در تاریخ 93/11/05 دادم که سر رسید چک 93/12/20 می باشد.
و چک امانت به توسط شخص دیگری در تاریخ 94/03/03 برگشت زده شده. فرد امانت گیرنده شفاها تعهد داد که چک رو برگردونه، اما تا امروز چک رو عودت نداده.
اینجانب با دست خط خودم و پشت ته چک امانت، امضا و تاریخ 93/11/05 با شماره سریال چک قید شده که چک رو جهت امانت دریافت کردند.
مبلغ چک سه میلیون تومان می باشد.
چطور میتونم از طریق قانونی پیگیر دریافت چک بشم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر به موضوعی که بابت آن چک امانت داده اید عمل نموده اید ، دادخواست استرداد لاشه چک را بدهید