مشاوره حقوقی رایگان - تهمت به تهدید

سلام. من چند ماهه با یه نفر آشنا شدم که قصدمون ازدواج بود و بعداً فهمیدم که زن داره ازش جدا شدم الان رفته شکایت کرده که من دارم مزاحمش میشم و تهدیدش میکنم با یه سیم کارت که ب نام خودشه آیا امکانش هست که این شکایت بخواد به جایی برسه؟ من شاهدی ندارم که بخوام ثابت کنم داره دروغ میگه نمی‌دونم باید چکار کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است . شما باید در دادسرا و دادگاه با ارائه مستندات از خود دفاع نمایید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

صرف ادعا کافی نیست.ایشون باید بتونه اثباتش کنه.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما نیازی به اثبات ندارید ایشان باید اثبات کند و شما از وی دلیل و مدرک بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما نیازی به اثبات ندارید ایشان باید اثبات کند و شما از وی دلیل و مدرک بخواهید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

وقتی سیم کارت بنام خودشه و ارتباطی به شما نداره به جایی نمی‌رسه