مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت سفته سفید امضا

بنده سفته سفید امضا به طور امانت به همکارم دادم الان اون سفته رو برده داده به کس دیگه ای شکایت کرده و به من دادنامه اومده که ظرف 20 روز قابل واخواهی هست مبلغشم 10میلیون تومنه منم وقتی دادنامه اومده بود تو بیمارستان بستری بودم الان 2روز دیگه وقت میگذره لطفا راهنمایی کنید من چیکار کنم

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگر مهلت اعتراض شما منقضی شده میتوانید بااثبات عذر موجه و تقدیم دادخواست با قرار قبولی واخواهی اعتراض کنید و س از تشکیل جلسه واخواهی ادعای سفید امضا بودن و ارجاع امر به کارشناس رسمی بنمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام موضوع توسط همکار ارجمند ارشاد شده است

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم