مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست عدم تمکین

سلام خانم من زنگ زد به من و پدر و مادرم صداش رو برد بالا و بی احترامی کرد من هم عصبانی شدم ب برادرش پیام دادم گفتم برو طلاق خواهرت رو بگیر بعد از دو روز زنگ زدم گفتم اشتباه کردم برگرد. الان چهار ماه هست من رو ترک کرده و نمیاد میگه بیا خونه مون بشین انگار از اول میخوای خواستگاری کنی و ما برات شرایط جدید میزاریم من هم نرفتم. به خواهرش هم پیام دادم پادرمیونی کنه گفت ما پشت خواهرمون هستیم هر تصمیمی که بگیره. عموم رو فرستادم نیومد. خودم چندین بار بهش زنگ زدم پیام دادم خواهش کردم برگرده نیومد. الان هم رفته درخواست مهریه و نفقه کرده. من چابهار معلم هستم و الان چهار ماه هست رفته شیراز خونه باباش. من رو هم بلاک کرده. من دادخواست عدم تمکین زدم ممکنه چون به برادرش گفتم برو طلاق خواهرت بگیر دادخواست من رد بشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر رد نمیشود. اگر با اراده خود رفته باشد مستحق نفقه نیست. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
اگر پیام را نشان داد شما نیز پیام های خودتان را که ارسال کرده اید ارائه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر دادخواست شما رد نخواهد
شد ولی شما باید اثبات نمایید که زوجه چند ماه خانه را ترک کرده است و حتما برای زوجه اظهار نامه مبنی بر ترک خانه و بازگشت به خانه ارسال نمایید و شما باید ماهانه مبلغی به عنوان نفقه به حساب خود زوجه واریز
نمایید تا در آینده مشکل خاصی ایجاد
نشود و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر درخواست عدم تمکین شما رد نمیشه به احتمال زیاد حکم به نفع شما خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر
با این حال تا زمان قطعی نشدن تمکین نفقه را پرداخت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر دادخواست تمکین شما رد نمیشود مگر در صورت اثبات موارد خاص توسط همسر شما

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به شهودی که وجود دارد و اعلام می‌نمایند که جهت بازگشت زوجه تلاش نموده اند ولی ایشان برنگشته اند می توانید استفاده نمایید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
خیر دوست عزیز. حکم طلاق به سادگی با درخواست زوجه صادر نمی شود. شما تمام اسناد و مدارک مربوط به پیگیری ها و تماسها و اصرار با بازگشت همسرتان را حفظ کنید تا در دادگاه ارائه بدهید. دادخواست عدم تمکین به طرفیت ایشان مطرح کنید و انشاءلله رأی به نفع شما صادر می شود. در خصوص مهریه هم چاره ای نیست. مطابق قانون زوج محکوم به پرداخت مهریه زوجه است. منتهی می توانید پس از محکومیت قطعی درخواست اعسار دهید. در دعوی طلاقی که همسرتان به طرفیت شما مطرح می کند، اظهار علاقه به همسرتان بکنید و به دادگاه اثبات کنید که شرایط زندگی را برای ایشان فراهم کرده اید و مشکلی که موجب عسر و حرج همسرتان بشود ندارید.

مهدي  داودي

مهدي داودي :

خیر، زوجه مکلف به تمکین در شهر محل زندگی زوج می باشد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ...اولا بعیده خانمی که احترام بزرگتر رو مراعات نکنه بتونه احترام همسر رو بتونه حفظ کنه...ایشون قانونا مکلف به تمکین هستند و در صورت عدم تمکین نفقه نخواهند داشت...با اینکه همیشه معتقدم که اساس زندگی مشترک بر پایه مودت و رحمته و نه به خاک و خون کشیدن و با تیربار به سینه دیوار چسبوندن همدیگه....باید سعه صدر در زندگی مشترک را بالا برد.

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام خیر،زن در هر شرایطی باید از شوهر خود تمکین کند درصورت عدم تمکین ناشزه محسوب می شودونفقه به وی تعلق نخواهد گرفت