مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت منزل

سلام، خونه قبلی من به نام خانمم بود، چون همسرم معلول بود و بالا رفتن از پله براش سخت شده بود، مجبور شدیم سه سال پیش منزل جدیدی بخریم. فروشنده خانه جدید باجناقم بود و واسطه فروش خواهر خانمم. خانه قبلی رو که به نام خانمم بود، سیصد میلیون فروختیم و خانم من این پول رو به حساب خواهرش واریز کرد. یک سال قبل از این ماجرا من خانه ای به نام خودم داشتم که اونو به زن داداشم به قیمت صد و شصت ميليون فروخته بودم. یک سالی که این پول در بانک بود، با سود مربوطه شد دویست میلیون شد.

من هم این دويست میلیون رو به حساب خواهر خانمم واریز کردم و اون پول رو به شوهرش داد.

معامله خانه مورد نظر در بنگاه انجام نشده و مبایعه نامه فروش وجود ندارد و طرفين معامله يعنى باجناقم و همسرم مستقیم به دفترخانه رفتند. قرار بود نصف این خانه جدید به من باشد و نصف به نام خانمم که متاسفانه اینطور نشد و تمام خونه الان به نام خانمم شده.

اختلافات ما شروع شده و هر دو مایل به جدایی. سوال این است آیا با داشتن مدارک زیر و با توجه به اینکه برای خرید خانه جديد، من به خانمم پول دادم. می توانم قانونی نصف خانه را از همسرم پس بگیرم؟ تشکر

— مدارک فروش خانه ای که به نام من بود و اونو صد و شصت ميليون فروختم همراه با شاهدان مربوطه مانند بنگاه

— پرینت حساب بانکی از حساب خودم در بانک مهر اقتصاد که نشان دهنده برداشت دویست میلیون تومان می باشد.

— بانک مهر اقتصاد یک چک برای بانک صادرات کشید و سپس بانک صادرات چک ديگرى را در وجه خواهر خانمم در بانک ملت کشید که حواله دهنده چک من بودم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. با توجه به توضیحات شما ، شما مالک سه دانگ خانه هستید به شرطی که اثبات نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما باید دادخواست اثبات مالکیت بدهید