مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه عروسی

سلام. سال 98 با تشریفات عروسی برای برگزاری مراسم عروسی قرداد بستم و مبلغ 20 میلیون بیعانه گرفتن. منتها ب دلیل کرونا عروسی در تیرماه کنسل شد. و من دو مرتبه تاریخ عروسی تغییر دادم ک مجدد ب دلیل شرایط کرونا کنسل شد. الان بعد از دو سال تشریفاتی ب دروغ مکانی را ک ما جهت برگزاری عروسی در قرارداد ذکر شده را میگه امکانش نیست در اونجا مراسم بگیریم و من هم دیگه کلا منصرف شدم. ولی ایشون بیعانه را پس نمیده. آیا من میتونم با شکایت از ایشون مبلغ بیعانه را پس بگیرم؟ ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دادخواست مطالبه وجه ارایه دهید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اظهارنامه بدهید و بعد دادخواست استرداد وجه. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید مطالبه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قرارداد شما طی شده باشد میتوانید دادخواست استرداد وجه دهید

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود از طریق ارسال اظهارنامه ابتدا اقدام کنید پس از آن دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می بایست دادخواست مطالبه وجه ارایه دهید