مشاوره حقوقی رایگان - قذف

با سلام،
چند ماه پیش یکی از آشناها صبح روز جمعه ساعت 8 صبح اومد در خونه بنا به دلایلی سرصدا کرد منم زنگ زدم 110 ،مامور که اومد بنده خدا جلو مامور حرفای بی ناموسی زد،مامور تو صورت جلسه فقط نوشت درگیری و فحاشی،اما کلمه ی قذفو ننوشت در صورتی که طرف قذف کرده بود،دادیاری هم چون شاهد نداشتم قرار منع تعقیب صادر کرد،سوالم اینکه من میتونم از مامور شاکی بشم که چرا کلمه ی قذفو ننوشته؟دوم اینکه من شاهدی نداشتم چون صبح جمعه بود و تو کوچه هیچکسی نبود مگر صورتجلسه مامور کلانتری حجت نیست برای دادگاه؟چون من شاهدی نداشتم باید حقم ضایع بشه؟پس مامور کلانتری چه نقشی اونجا داره؟

پاسخ ها :

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
برای شکایت از مامور باید امکان اثبات وجود داشته باشد که شما مدارکی جهت اثبات ندارید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .درامور منافی عفت تاکید شرع وقانون است که تحقیق وتفحص اکیدا منع شده لذا بایستی ادله قوی بر اثبات ان داشته باشید در غیر این حالت نتیجه ای در بر نخواهد داشت .مامور فقط باید انچه گذشته بطور کامل گزارش نماید اما اینکه این موضوع را ننوشته نمی توان علیه وی شکایت نمود چون این قضیه نیز به این راحتی قابل اثبات نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر امکان شکایت از مامور نیروی انتظامی
وجود نخواهد داشت و ظاهرا شما دادخواست خود را به صورت اشتباه مطرح کرده اید و باید دادخواست مناسب اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باا سلام برای شکایت از مامور باید امکان اثبات وجود داشته باشد که شما مدارکی جهت اثبات ندارید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

معمولا فحاشی نوشته میشود قذف شرایطی دارد....

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
گزارش ضابط برای دادگاه در حد اعلام کننده جرم است و دلیل و مدرک نیست .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای شکایت از مامور باید امکان اثبات وجود داشته باشد که شما مدارکی جهت اثبات ندارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید بتوانید اثبات نمایید که بنظر شهودی ندارید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام گزارش مامور برای دادگاه در حد اعلام کننده جرم می باشدودلیل ومدرک نمی باشد