مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو توقیفی

حدودنه ماه پیش به علت شاکی داشتن ماشین پراید من توسط ماموران کلانتری توقیف شد .قبل از عید 98نامه ازادی خودرو را از قاضی پرونده گرفتم اما فقط قولنامه ماشین بنام خودمه .وصاحب سند در دسترس نیست سوالم اینه با قولنامه بنام خودم میتوانم ماشینم را از پارکینگ ترخیص کنم.با تشکر

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

با سلام . اگر در راهنمایی و رانندگی نامه قاضی را بپذیرند ماشین شما ترخیص می شود