مشاوره حقوقی رایگان - مهلت وکالت نامه

باسلام خدمت شما عزیزان
من ماشین خریدم و فروشنده ب من وکالت دوهفته ای دادن و مهلتش تموم شد اما بعلت مشغله کاری فرصت نکردم اقدام کنم . الان مجدد نیازهست برم وکالت بگیرم یا همون وکالت قبلی کفایت میکنه ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید از فروشنده وکالت جدید بگیرید یا دادخواست بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر وکالتنامه منقضی شده باشد مجددا تمدید نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر وکالت مدت دار در زمان خودش معتبر است باید مجدد اگر قبول کرد وکالت بگیرید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام متاسفانه مهلت وکالت نامه به پایان رسیده و فاقد اعتبار می باشددرصورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

با پایان مدت، وکالتنامه دیگر اعتبار نداره

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما باید از فروشنده وکالت جدید بگیرید یا دادخواست بدهید