مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه خودرو

سلام خسته نباشید . ماشینی رو خریداری کردم سال 95 زمانی که هنوز اثر انگشت بر روی وکالتنامه نمیزدن و فقط امضا بود. الان تعویض پلاک میگه حتما باید رونوشت بیاری اما مشکل اینجاس سر دفتر فوت شده و رونوشتی هم نیس که بگیرم چیکار باید کنم . ادرس فروشنده را هم ندارم . ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به کانون سردفتران و دفتریاران رجوع کنید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

از اداره ثبت اسناد محل دفترخانه سوال بگیرید

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

مرکز تعویض پلاک مطابق با وکالتنامه باید تعویض پلاک انجام بده به سایر مراکز تعویض پلاک مراجعه کنید در غیر اینصورت دادخواست الزام به تعویض پلاک مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از سال 95 تا حالا حدود 7 سال کوتاهی کردی ، حالا هم باید دادخواست الزام به سند بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به کانون سردفتران مراجعه
نمایید تا دفترخانه جانشین مشخص گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از راهور واحد شماره گذاری و مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق ماده ی28 قانون دفاتر اسناد رسمی در صورت فوت سردفتر یا دفتریار کفیل دفترخانه رییس ثبت محل یا نماینده او با حضور نماینده دادستان و در نقاطی که دادسرا نباشد با‌حضور دادرس دادگاه بخش یا نماینده او دفاتر و اوراق مربوط به دفترخانه را با تنظیم صورتمجلس به سر دفتر کفیل و یا به مسئول تعیین شده از طرف‌رییس ثبت موقتاً تحویل خواهند داد به اداره ثبت مراجعه و پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام این که حتما باید اثر انگشت باشه چیزی ن که الزامی باشه برای تعویض پلاک ولی با توجه به رویه فعلی میتونید به دفتر اسناد کل استان خودتان مراجعه کنید و مسئله را پیگیری کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست الزام به سندعلبه فروشنده مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که برای در دفترخانه این مشکل به وجود می‌آید برای آن دفتر کفیل در نظر گرفته می‌شود به کانون سردفتران مراجعه نمایید و از آن طریق مسئله‌ی شما حل خواهد شد