مشاوره حقوقی رایگان - بر هم زدن معامله - خرید ملک

ضمن عرض سلام و خسته نباشید
من و پدرم برج 5 سال 97 یک منزل دوطبقه ای رو در بنگاه از شخصی خریداری کردیم.
مبلغ 5 تومان همون موقع به کارتشون انتقال دادم و مبلغ 90 تومان هم یه مقدار بعد طی چک پاس کردند
مبلغ 430 تومان هم طی چک که همزمان با انتقال سند قرار بود پاس کنند - البته قرار بود چک نزد بنگاه باشه که متاسفانه به اشتباه تحویل فروشنده گردیده بود و من اطلاع نداشتم
در روز موعد چک مبلغ در حساب من موجود بود ولی چون بارها شروع کرده بودند به بحث فسخ، من حساب خودم رو مسدود کردم تا اول زمینه انتقال رو فراهم کنند در روز انتقال سند در محضر و سپس با دستور محضر چک پاس گردد و یا مبلغ طی یک حواله ضمانتی تقدیم گردد.

ایشون هم بدون اینکه نامه فک بانک مسکن مربوط به یکی از طبقات رو پیگیرش باشه و ببره محضر، اقدام کرد به فرم زدن چک ساعت 12 ظهر اون روز میکنند تا از بندی از قرارداد، مبنی بر عدم اجرای تعهدات مبنی بر فراهم آوردن امکان انتقال سند و یا پرداخت وجه توسط خریداران موجب فسخ قرارداد خواهد گردید، استفاده کنند و معامله رو بر هم بزنند

محضر صبح روز انتقال چندین بار باهاشون تماس گرفت و در مورد نامه بانک بهشون تذکر میدن و گفتند فروشنده بی تفاوت هستش و بهانه میاره.

واسه همین گواهی عدم حضورشون رو من ساعت 10 صبح گرفتم که داخلش نوشته چندین بار ما مراجعه کردیم و فروشنده نیومده و همچنین امکان انتقال سند وجود نداره به دلیل عدم وجود نامه رضایت بانک مسکن.

اون ها هم بعد از فرم زدن چک من (بدلیل کفایت موجودی - البته به اشتباه ، چون مسدود بوده نه موجودی نداشته) می روند محضر و گواهی عدم حضور ما هم به اصرار و با ترفند ساعت 13 از محضر میگرند.
اقدام به شکایت میکنند و ...
ما موفق شدیم رای شهرستان رو در دادگاه بدوی گرفتیم. ولی بعد از اون مجددا پرونده با اعتراض فروشنده به دادگاه تجدید نظر استان رفت.
واقعا خلاف ما چه چیزی بوده است.

ایشون مبلغ 95 تومان گرفته بود، سند هنوز بنامش بود، در منزل اقامت داشتند - گناه ما چی بوده که یکم گرون شده ملک و باید با ما چنین رفتاری داشته باشند، پدرم واقعا ناراحته و تو فکر رفته و میگه من خونم رو فروختم و الان خونه دیگه گیرم نمیاد.

من میخواستم ببینم به نظر شما عزیزان، نتیجه و نظر دادگاه تجدید نظر استان چه خواهد بود و چگونه با پرونده ما برخورد خواهند نمود.

با تشکر فراوان
سالم، پیروز و سربلند باشید

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

با توصیفی که کردید رای دادکاه بدوی کاملا قانونی بوده و دادگاه تجدید نظر هم باید رای رو تایید کنه.چون تخلفی از طرف شما صورت نگرفته.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و