مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

باسلام من به علت دخالت نابجا خانواده شوهرم مهریه ام را به اجرا گذاشته ام وچون پدر شوهرم ضامن مهریه بود از او طلب کرده ام فقط میخواهم بدانم بعداز پرداخت پدر شوهرم میتوند ازهمسرم شکایت کند واز همسرم بگیرد یانه ودر ضمن او برای اینکه ثابت کند که دارای ندارد برای شهادت برادروبرادرزاده هایش رابرده ایا شهادت انها قبول است یانه ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شهادت اقوام نزدیک پذیرفته است و در خصوص ضمانت مهریه بستگی به متن و نحوه نگارش آن دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ضامن میتواند به مضمون عنه مراجعه کند