مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

به بنده در پرونده ای اتهام مزاحمت ملکی زدند و قاضی در حکم نهایی به علت نداشتن ادله کافی و نبودن مزاحمت ملکی در حال حاضر انرا رد کرد ایا میتوانم اعاده حیثیت کنم ؟
پرونده ما موضوع اصلی اش زد و خورد بوده ک هر سه طرف محکوم ب پرداخت دیه هستیم ولی طرف من مزاحمت ملکی را مطرح کرد و قاضی انرا رد کرد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بتونید اثبات کنید که فردسونیت داشته

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر به نتیجه نمی رسد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام با وجود شرایطی امکان‌پذیر است برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید