مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

با سلام
اینجانب در تاریخ 1397/12/27
یک واحد از یک مجتمع رو به صورت قولنامه ای خریداری کردم زمان خرید 6 دانگ از زمین به نام سازنده بود خلاصه بعد 3 سال من الان در خانه سکونت دارم یک هفته ی پیش برای 3 نفر از مالکین ابلاغیه ای امده که بعد رفتن در دادگاه مشخص شده سازنده در سال 98 بابت بدهی وکالت فروش زمین رو به عنوان پشتوانه ی یک چک به این اقا میده چک پاس نمیشه و این اقا از طریق وکالت 2 دانگ زمین رو به نام خودش سند میزنه و العان مدعی شده که ما تصرف کردیم سوالم اینه که این مجتمع 11 مالک داره و چرا فقط برای سه نفر ابلاغیه امده
2 ایا بنده که هیچ ابلاغیه ای برای من نیامده لازمه به پرونده ورود کنم
با توجه به اینکه ما زودتر خریدیم ایا خطری ما رو تهدید میکنه
ممنون میشم بتونین من رو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان خرید ملک به نام فروشنده جای نگرانی نیست و نیازی به ورود ثالث نیست.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مو بایست دفاع نمایید البته نیاز به گفتگو است می توانید تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدارک را حضورا به یک وکیل نشان بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام باید دفاع نمایید برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چون خرید شما قبل از سال 98 بوده است پس برای شما ابلاغ نشده است و شما باید به رای صادره در مورد دو دانگ از عرصه ، اعتراض ثالث را مطرح نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ظاهراً شخص مذکور نسبت به سه مالک اقدام نموده است و نسبت به اشخاص دیگر به مرور زمان اقدام خواهد نمود