مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

همسرم تمکین زده که قاضی منو محکوم کرده ک برگردم منم تصمیم گرفتم برگردم فقط اینکه یه ابلاغ اجراییه فقط اومده برام ایا ابلاغیه ای میاد بازم برام ک اقا باید پیگیری کنه؟ چون اجرای حکم گرفته همسرم ولی دیگ ابلاغیه ای نیومده برام که بگم اصلا برمیگردم یا نه گواهی نوشوز هم نگرفته فکر کنم اگ برگردم تمکینش باطل میشه؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اطلاع اجرای احکام برگردید تا صورتجلسه شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
اگر اجرائیه صادر شده به شعبه اجرای احکام مراجعه کنید و اعلام کنید که حاضر به تمکین هستید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای انجام تمکین اعلام آمادگی خود را به دفتر اجرای حکم اطلاع دهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید نظر خود را به واحد اجرا اعلام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به اجرای احکام مراجعه و برای تمکین اعلام آمادگی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر و شما برای زوج اظهارنامه مبنی بر تمکین ارسال نمایید و حضورا به
اجرای احکام مراجعه نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شما برگردید در منزل ایشون دیگه نمی توانند نسبت به دادخواست تمکین خود پیگیری نمایند چون عمل شما به منزل بازگشت