مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وضعیت ملک موروثی از عرصه به عرصه و اعیان

سال 87 خانه‌ی کلنگی را مشارکتی همراه پدرم تخریب و نوسازی نمودیم که شامل دو طبقه و پارکینگ مشترک است که بنده و پدرم وام بافت فرسوده بابت احداث مسکن اخذ نموده‌ایم در دو قرارداد که یکی به اسم من که خودم تمامی اقساط انرا پرداخت نموده‌ام و دیگری به اسم پدرم. پدرم سال 89 مبایعه‌نامه‌ای به من داده به ثمن 30000000تومان بابت یک واحد از همین آپارتمان حال پدرم فوت کرده و من میخواهم سند به نام بزنم وراث که شامل مادر و خواهرانم میشوند حاضر به امضای انتقال به سند نیستند و من ناچارا تقاضای الزام به تنظیم سند داده‌ام غافل از اینکه خانه در ثبت به عرصه ثبت شده نه اعیان و دیگر دعوی بنده در دادگاه مسموع نیست. من جواز و پایان‌کار ساختمان مربوطه را تحویل ثبت نموده‌ام و تقاضای قید بنا داده و ثبت توسط کارشناس ثبتی محل را بازدید نموده ولی مادر و خواهرانم که مالیکن مشاعی‌اند حاضر به امضای صورت‌جلسه‌ی تغییر وضعیت(از عرصه به اعیان) نیستند و اعتراض کتبی خطاب به اداره ثبت ارائه نموده‌اند و من دادخواست و تقاضای الزام خواندگان به اصلاح سند مالکیت از عرصه به اعیان داده‌ام و رای قاضی این‌گونه عنوان شده: از نظر این مرجع دعوی مطابق قانون مطرح نگردیده‌ است چرا که خواسته‌ی معنونه ترافعی نبوده و دادگاه مواجه با امر ترافعی نبوده که نیازمند صدور حکم در ماهیت امر باشد. ایا نوع مطرح کردن دادخواست من اشتباه بوده؟ خواهشا مرا راهنمایی کنید که چه باید بکنم و چگونه و از کجا اقدام کنم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام باید اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار بگیرد در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه اقدام نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اشتباه بوده است و شما باید ابتدا دادخواست اثبات مالکیت نسبت به عرصه و اعیان و الزام به تنظیم سند رسمی عرصه و اعیان به طرفیت همه وراث را مطرح نمایید و

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
نیازمند بررسی اسناد و مدارک شماست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

نیاز به گفتگودارد از طریق پنل مشاوره با بنده تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید اول اثبات مالکیت کنید