مشاوره حقوقی رایگان - فسخ اجاره نامه و درخواست خسارت

من مغازه ای سه ساله 150م + 10 م اجاره کردم با سالی 20% اجاره بها، اولا موجر هیچکدوم از هزینه های آب و برق قبلی رو نپرداخت من پرداختم قرار شد بعدا بده دوم به دلیل وضعیت مغازه حدود 150 م خرج بازسازی مغازه کردم، که اول گفت میدم بعد مدعی شد و وسط کار مجبور شدیم تو بنگاه هزینه ها رو گردن بگیریم و نه بابت 2 ماه بازسازی مهلت داد نه هزینه رو، جلو تر از موعد هم اجاره هاش رو میگیره و حتی بدهی هایی که بابت دستخط داده رو هم نمیده، در ادامه حکم دادگاه اومد که مالک بدلیل بدهی مالک توقیف و تو مزایده است. و خودش قبلا میدانسته اما نگفته. به خاطر اخلاق بدش با تمام محل مشکل داریم و الان کنتور آب نداریم، پول آب کلا نمیاد نمیدونم فردا مشکل نخوریم با اداره آب، بعد مدام از طرف طلب کارها و همسایه ها به خاطر این آقا مزاحمت داریم و ما کامرون رستوران و این چیز ها مانع کسب و کاره، با مستاجر قبلی هم طرح شکایت کرده و به هر بهانه ای ازش پول گرفته پول برق و آب رو هم گرفته ولی نمیده. هر وسیله ای هم که تونست از لامپ تا حتی دیوارپوش های شکسته و دور ریز بازسازی رو گرفت برد. الان من به امید 10 سال کار تو این مغازه 150م خرج کردم و بلند ثبت کردم چجور خسارت و هزینه هایی که کردم رو بگیرم، الانم درخواست ارزیابی مجدد ارزش ملکش رو داده چون با تغییرات و هزینه ای که شده قطعا 1 میلیارد ارزش ملکش بالاتر ارزیابی میشه تکلیف ما چیه چکار کنیم؟

پاسخ ها :

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

باسلام. دوست عزیز شما حتما وکیل بگیر تا به خواسته هات برسی مشکلات شما تخصصی هست وخودت نمیتوانی به حق ات برسی .وبه احتمال زیاد باید شما هم شکایت کنی حتما مدارکات ببرحضور به وکیل تا بابرسی پیگیر کارت بشود احتمالا چندتاپرونده با خواسته های مختلف باید مطرح بشه....اگروکیل پیدا نکردی تماس بگیر کارت را انجام بدهم