مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

با عرض سلام خانمم هفت ماه خونه را ترک کرده رفته خونه باباش منم تمکین گرفتم کارشناس اومده حکم ب نفع من صادر شده بعد من قوم وخویش فرستادم دنبال خانمم ولی اون بهانه های الکی میگیره نمیخاد بیاد چیکار کنم برشگردونم

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام وقتی قصد برگشت نداشته باشند نمی‌تونید اجبارشون کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست
می توانید حضورا پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشون مستحق نفقه نیستند وشما میتوانید دادخواست مجوز ازدواج مجدد بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتیکه رای صادرشده و قطعی شده تقاضای صدور اجرائیه نمایید و در صورتیکه مجدداً به زندگی برنگشت زوجه ناشزه گردد بدان نفقه تعلق نخواهد گرفت می تواند دادخواست ازدواج مجدد تقدیم نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید