مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و ترک انفاق

سلام،8 ماه عقد هستم،2 ماه است همسرم منو رها کرده،بابت نفقه و ترک انفاق شکایت کردم،و سازش کردم و شکایت رو پس گرفتم،در سازش در ترک انفاق در شورای حل اختلاف گفتم ک 2 ماه است همسرم نفقه نمیدهد و امضا کردم،میخواستم بدونم الان دوباره ک واسه نفقه شکایت کردم میتونم بگم این 8 ماه نفقه نداده یا طبق پرونده ترک انفاق باید بگم همون 2 ماه نفقه نداده؟؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.میتوانید 8 ماه را مطالبه نمایید ولی اگر پرداختی صورت گرفته باشد نسبت به پرداختی ها شکایت رد خواهد شد و برای مابقی رای صادر میشود.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

می توانید بیان کنید اثبات برداخت با همسر است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وقتی شما اعلام نموده ایید دو ماه نفقه دریافت نموده اید باز همان مدت را اعلام مجدد نمایید

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

سلام علیکم اگر بعد از آن دوماه مجددا ترک نفقه نموده فقط برای مابقی ماهها حق شکایت ترک نفقه دارید.

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
از زمانی که نفقه پرداخت نکرده می توانید شکایت کنید و مطالبه کنید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

درصورت تمایل به راهنمایی و مشاوره بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هر چند ماهی که نفقه پرداخت نشده مطالبه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید برای مدت زمانی نفقه معوقه را پرداخت نکرده دادخواست حقوقی دهید و تمامی ان را دریافت کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

اگر ایشون به مستندات پرونده سابق استناد کنن و ادعاهای شما مکتوب باشه نتیجه ای از بابت 8 ماه عاید شما نمیشه .

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام و نمی توانید کل این مدت را مطرح نمایید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله می توانید هگ کیفری هم حقوقی شکایت کنید.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام زندگی‌ مشترک بر پایه مودت و رحمت استواره نه با تیربار به خاک و خون کشیدن همدیگه و شکایت و شکایت کشی ...سعی کنید بدور از هرگونه تنش زندگی شادی شروع کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نسبت به نفقه معوقه بعد از تاریخ سازش می توانید شکایت کنید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

برای هر ادعایی که بیان می کنید باید سند و مدرک داشته باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

اعلام نمایید که 8 ماه می باشد که نفقه پرداخت ننموده است

نویده نظافت

سرکار خانم نویده نظافت :

سلام میتوانید 8 ماه را مطالبه نمایید و

یک وکیل

سلام شکایت عدم پرداخت نفقه روز هست برای مطالبه نفقه معوقه باید دادخواست مطالبه نفقه معوقه مطرح کنید