مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

با سلام
بنده طی هفته های اخیر از پیج اینستاگرامی خریدی انجام دادم و قرار بود کد رهگیری از طریق پیامک ارسال بشه که بعد گذشت چند هفته چنین اتفاقی نیفتاد وقتی به فروشنده خبر دادم گفت ک کدو ارسال میکنم و بعد چند روز دیگه گفت ب گه کد و بیرون انداختم و سفارش دیگه ای براتون ارسال میکنم و من هم گوش زد کردم ک حتما کد و خودشون بفرستن و قبول کردن و بعد گذشت چندروز ک گفتن سفارشم ارسال شد بازم هم هیچ پیامکی برام میومد و وقتی به خودشن گفتم اول جواب ندادن و بهد گذشت چند روز ک خواستار برگشت وجه واریزی شدم با تندی رفتار کردن و گفتن ک به من چه من وظیفمو انجام دادم و بستتو فرستادم کد به من مربوط نیست چون قرار بود اداره پست بفرسته حالا ک نفرستاده من مسول نیستم و من رو فیک و دروغگو خوندن ک با پیج های مختلف بهشون پیام میدم وبه دروغ میگم ک بسته نیومده و سفارشارو میگیرم حالا هم دنبال پولم درصورتی ک هم از من پول گرفته و هم اینکه ه بار گفتم کدرهگیری یا جوابمو نداده یا از سر بازم کرده و حالا دست من و خالی گذاشته و هیچ کدی نمیده و بارها گفتم اگ واقعا راست میگه چیزی فرستاده کدشو برام ارسال کنه و دفعه اونم هم با توهین و تندی میگه به من مربوط نیست درصورتی ک بهش گوشزد کردم ک اگ خواست دوباره سفارشمو ارسال کنه حتما کد رو خودش بفرسته و اون هم قبول کرد ولی وقتی پیگیر شدم درجواب این حرفارو تحویلم داد حالا خواستم بدونم اگ ازش شکایت کنم واقعا این ادعا ک چیزی برا من ارسال کرده اون هم بدون کد رهگیری تو دادگاه قابل قبوله ؟ یا میتونم ازش شکایت کنم و همچنین به خاطر تهمتی ک زده ک من فیک و دروغگوام جا شکایتی دارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما جنبه حقوقی دارد وباید الزام به ایفا تعهد وتحویل کالا را بخواهید