مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام وقت بخیر خدمت کلیه سروران عزیز
با توجه به اینکه در پرونده مهریه اعسار بنده پذیرفته شده و در پرونده تمکین هم همسرم ناشزه شده ایا میتوانم درخواست اجازه مجدد ازدواج بگیرم یا باید تمکن مالی را با توجه به پرونده اعسار مهریه ثابت کنم؟
آیا با درخواست بنده موافقت میشود؟

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

با حکم قطعی الزام به تمکین میشه دادخواست تجویز ازدواج مجدد مطرح کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اعسار شما در مهریه و عدم توانایی مالی احتمالاً این موضوع در ازدواج مجدد شما نیز موثر باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالاً این موضوع در ازدواج مجدد شما نیز موثر باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما باید دادخواست تجویز ازدواج
مجدد را پرداخت نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان دارد اما‌ باید شرایط پرونده بررسی شود