مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین مال غیر

یک قطعه زمین خریدم که تازه فهمیدم به یک نفر دیگه فروخته شده بوده الان شکایت کردم کیفری وحقوقی میخوام واسطه ها حذف کنم واز صاحب اصلی شکایت کنم اما اون طرف هیچ قولنامه ای نداره ولی شاهد زیاد داره که زمین مال اونه ولی اون که قبل از من خرید کرده قولنامه داره تکلیف پول من چی میشه

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در دعوی حقوقی واسطه های سابق را حذف نکنید میبایست ایادی ماقبل به ترتیب اعلام شود منتها در دعوی کیفری صرفا از شخصی که مال غیر انتقال داده شکایت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما از لحاظ فنی و تقدم و تاخیر انتقال نیازمند بررسی است