مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت

سلام چندهفته پیش برادرم در دعوا چاقو خورد و به بیمارستان بردیمش بعد از یک هفته بخیه اش رو باز کردیم و کسی که ازش شکایت کردیم هرشب دم خانه مان می آمد وفقط خرج بیمارستان راداد و گفت که اگر رضایت بدهی پول طول درمان را پرداخت میکنم بعد از رضایت زد زیرش و گفت که هزینه ای پرداخت نمیکنم حالا ما میتواینم شکایت را پس بگیریم؟ هنوز نتیجه پزشک قانونی نیامده است؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورتی که رضایت بی قید و شرط داده باشید امکان رجوع از ان وجود ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
گذشت قابل عدول نیست . اگر مایل هستید تماس بگیرید و تصویر رضایت نامه را ارسال کنید تا بررسی شود