مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت

باسلام
حدود سه ماه پیش برام پیامکی از شرکت مخابرات مبنی بر اینکه سیم کارت شما بدلیل بدهی در حال سلب امتیاز شدن است و چون به شک افتادم که ایا همچنین سیم کارتی داشتم به یکی از دفاتر همراه اول مراجعه وبا پرداخت بدهی و ارائه کارت ملی سیم کارت را دریافت نمودم و بعد از چند روز پیگیری سیم کارت را فروختم حالا چند روز قبل شخصی به خریدار تماس گرفته و مدعی شده که سیم کارت مربوط به ایشان است وبه خریدار گفتم مشکلی نیست من وجه را به شما پرداخت میکنم و شما سیم کارت را به نام ایشان بزنید لطفاً راهنمایی فرمایید که چه کاری باید انجام دهم که بعدها برایم مشکلی ایجاد نشود. باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مالک سیم کارت محسوب خواهید شد و می توانید آن را به هر شخصی انتقال بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سیم کارت انتقال داده بشه مشکلی پیش نمیاد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.اگر سیم کارت انتقال داده شود مشکلی نیست...

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهر صورت بایستی انتقال به صورت رسمی از طریق دفتر خدمات همراه صورت پذیرد تا سیمکارت مورد سوء استفاده قرار نگیرد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر و مناسب تر ابتدا باید اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار بگیرد و به صرف طرح چند سوال و.... پاسخ در حد بله یا خیر منتج به نتیجه نخواهد شد لذا در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید باتشکر ژیلاقهرمانی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید