مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف مرد

سلام بنده معلم هستم. خانومم چهارماه رفته خونه باباش برنمیگرده.چهار ماه دعوتش کردم ب زندگی واسطه فرستادم برنگشت. اظهارنامه هم براش فرستادم.الان رفته درخواست نفقه و مهریه کرده. میخوام طلاقش بدم. در صورت طلاق از طرف من پرداخت مهریه ب چ صورت هست؟قسطی میشه؟ از حقوقم کم میکنن؟بهتر نیست اول صبر کنم پرونده درخواست مهریه چی میشه بعد دادخواست طلاق بدم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام قول دارید جواب تمام سوالات شما در اینجا نمی گنجد بهتر است تماس بگیرید راههای زیادی وجود دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اول صبر کنید که یه تقسیط بشه بعد اقدام کنید.
اگر مدتی صبر کنید و حاضر به طلاق نشید ممکن است که جهت طلاق با شما توافق کنه و مهریه رو بذل کنه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت درخواست طلاق از طرف زوج ، برای اجرای صیغه طلاق ، زوج باید ابتدا تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید یا در ظرف سه ماه
دادخواست اعسار و حکم اعسار زوج صادر گردد تا مهریه اقساط بشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول بهتر است مهریه تعیین تکلیف شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بگذارید دادخواست اعسار دهید و مهریه تقسیط شود بعد توافقی جدا شوید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مدتی صبر کنید و حاضر به طلاق نشید ممکن است که جهت طلاق با شما توافق کنه و مهریه رو بذل کنه

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

باسلام
برای پاسخ به کلیه سوالاتتون‌نیاز به اطلاعات بیشتری میباشد اما بطور کلی با وجود اظهار نامه ای که برای حضور و ادامه زندگی و به نوعی تمکین ارسال نمودید دیگه زوجه مستحق نفقه نمی باشد اما سایر حقوق مالی از جمله مهریه به ایشان تعلق میگیره و ربطی به اینکه طلاق از جانب چه شخصی درخواست بشه نداره برای بررسی بهتر و دقیق تر از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید درخدمتتون هستم.

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

مهریه ربطی به طلاق نداره، در هر صورت باید پرداخت بشه.
شما هم اگر توان پرداخت ندارید، دادخواست اعسار بدید تا قسط بندی بشه

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

با توجه به ترک منزل شما بایستی دادخواست عدم تمکین بدهید و اثبات نمایید که مدت چهار ماه ننزل ترک شده و مساعی شما بی نتیجه بوده . با اثبات عدم تمکین نفقه منتفی است . درخصوص مهریه در هرحال حکم صادر خواهد شد . معمولا توصیه می شود که پس از تعیین تکلیف پرونده مهریه جهت طلاق اقدام شود .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به علت طولانی بودن جواب بهتر است از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

یک وکیل

چنانچه مالی توقیف نشده بصورت اقساط باید پرداخت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر توانایی پرداخت مهریه را ندارید می توانید دادخواست اعسار و تقسیط آن را ارائه نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید