مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون 21

باسلام
من استخدامی پیمانی ناجا هستم الان در مقطع تغییر وضعیت به پایورم کمیسیون 21قراره برام بگیرن. من قرار بوده از یه خانم خواستگاری کنم جهت ازدواج این مسئله رو خانواده و همکارام هم میدونن بعد از تحقیقات متوجه شدم ک این خانم مطلقه و دارای یه فرزند و حدود12سال از من بزرگتره پشیمون شدم برای ازدواج با ایشون ولی وا کن من نبود از ادارمون خواستم ایشون رو دعوت کنه بهش تذکر بده دست از سرم برداره ولی ول کن نشد تهدیدم کرد ک من آبرو برات نمیزارم و چون پیمانی هستی کاری میکنم ک اخراج بشی من چن تا سرهنگ آشنا دارم اونا ترتیبتو میدن کل پیامهاش موجوده. ولی ایشون اومده از من شاکی شده چندتا پیامک واتساپی پرینت گرفته شماره تلفن به اسم من نیست ک من با ایشون ارتباط داشتم من اینو قبول دارم ولی در حد پیام چون مجرد بودم وسوسه شدم پیام الکی بهش دادم. و گفته من باعث جدایی از شوهرش شدم درصورتی ک ایشون 6سال پیش از شوهرش جدا شده و گفته ک من یکسال با ایشون در ارتباط بودم درصورتی ک مدت آشنایی ما کمتر از 2ماه بوده میخواستم راهنماییم کنین چیکار کنم ک مشکلی برام پیش نیاد جهت رسمی شدنم
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه راهکار نیاز به بررسی جزئیات خواهد بود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر محل خدمت مطلع شده حتما پیش میاد کاری هم نمیشه کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت ارائه راهکار نیاز به بررسی جزئیات خواهد بود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور دلایلی مبنی بر توجه اتهام به شما وجود ندارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید