مشاوره حقوقی رایگان - اجاره کارت بانکی

سلام من چندی پیش اگهیی تو برنامه آگهی دیدم با عنوان کار در منزل رفتم شماره طرف رو زدم گفت شما فقط تنها کاری که میکنید اینه که حساب بانکی و کد ملیتونو در اختیار ما میزارید ما با اون کار میکنیم تو زمینه ارز دیجیتال و روزی 250 بهتون میدیم اولشم 300 برام ریختن اعتمادم جلب شد اما بعد از دو روز دیدم حسابم از طرف بانک مسدود شده رفتم پرسیدم گفتن با حکم قضایی مسدود شده سی میلیون بدهی داری الان طرف هم تو تلگرام بلاکم کرده اکانت واتساپشم پاک کرده متوجه همه چی شدم که با کارتم داشته کلاهبرداری میکرده بنظرتون من میرم زندان؟؟؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام پرونده شما میبایست مطالعه شود و موضوع جرم در صورت کلاهبرداری مجازات حبس دارد مگر اینکه عدم سونیت خود را اثبات نمایید