مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به درخواست زوجه

سلام وکلای محترم. همسرم طلاق یک طرفه ب اسناد شهادت کذب برده منم مریض بودم نتونستم ابلاغیه رو ببینم حکم غیابی صادر شده مهلت اعتراض تموم شده بود اون روز خودش گفت 20 روز طلاق گرفتم تو رای نوشته مهریه رو مقداری بذل میکند منم چیزی ندارم بنام باشه رفتم دادگاه پرسیدم بنده خدا خبر نداشت ک طلاق گرفته یا نه بعد ب من میگ طلاق گرفته گفتم واسه مهریه چی شده گفته بعدان میام شکایت میکنم مگ میشه تو رای نوشته می تواند ب محضر برود و واسه ثبت مهریه اجرا کند ب نظر شما طلاق گرفته یا نه چوری بفهم دادگاه هم جواب درست نمیدن راهنمایی کنید. باتشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حکم طلاق باید بررسی شود می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حکم غیابی است می‌توانید واخواهی نمایید یا از ظرفیت تجدیدنظرخواهی یا فرجام‌خواهی استفاده نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم غیابی صادر شده در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.