مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشیدحدود10سال پیش همسرم تقاضای مهریه نمود و از آنجایی که من 3دانگ خانه خریداری شده ام رابنام همسرم نموده وکلامی بعنوان مهریه ایشان بین هم توافق کردیم و ایشان 3دانگ دیگر بعنوان مهریه گرفتن حالا بعد از 10سال تقاضای طلاق دادندکه یکبار در شورای حل اختلاف بنده با طلاق موافقت نکرده چون ازطرفی خودروساندروکه باپول بنده خریدم راسال95بنام ایشان کردم درجلسه اول دادگاه بعلت تصادف و شکستگی نتوانستم حاضر بشوم و غیابا حکم طلاق موافقت کردندو20روزبرای اعتراض ،چگونه میتوانم جلوگیری نموده وحداقل خودروکه حدود400ملیون ارزش دارد را بتوانم بگیرم ایا راه حلی دارد ممنون میشم زودتر جواب بدین که درصورت نیاز حضوری مراجعه و وکیل بگیرم ودوهفته بیشتر وقت اعتراض ندارم باسپاس

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر رای غیاببی صادرشده بارایه ادله ومستندات خود درمدت مقرر قانونی اعتراض وواخواهی نمایید درخصوص ماشین اگر بتوانید اثبات کنید هبه بوده قابل رجوع است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر رای غیاببی صادرشده بارایه ادله ومستندات خود درمدت مقرر قانونی اعتراض وواخواهی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در فرصت باقیمانده به رای اعتراض کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در تقاضای طلاق ایشان باید عسر و حرج خود را ثابت کنند مگر وکالت در طلاق داشته باشند امور مالی مثل مهریه و...جداست در رابطه با خودرو اگر خانه را به عنوان مهریه گرفته و دین شما را ابراء کردند(سند). میتوانید دادخواست رجوع از هبه بدهید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر مدارک اثبات خرید خودرو توسط خود را دارید امکان استرداد وجود دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا مهریه ربطی به طلاق ندارد. ثانیا اموالی که به نام ایشان کرده اید اگر سندی دارید که بابت مهریه بوده می توانید اقدام کنید در غیر اینصورت وجه آنها اگر پرداخته باشید می توانید مطالبه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات پرداخت مهریه قابل استرداد می باشد در غیر اینصورت با لثبات هبه و رجوع از آن در صورت موجود بودن

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به حکم طلاق می توانید اعتراض کنید ولی اتومبیل جزو مستثنیات نیست و توقیف آن قانونی است

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورتی که مهریه ایشان را پرداخت نمودید در لایحه اعتراضی قید و همچنین در صورتی که با طلاق همسر خود به دلایل موجه مخالف هستید میتوانید ممانعت نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

آيا چیزی برایتان مانده که به نامش نکرده باشيد؟ ایشان که به لطف شما مولتی میلیاردر شده اند طلاق گرفتنشون علت خاصی داره؟

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر مهریه همسر شما سکه بهار ازادی است اینها بطور مستقیم بعنوان مهریه محاسبه نمیشود و اگر توقیف شده از باب تامین قیمت است و زن هم حق طلاق ندارد مگر در صورت احراز عسر و حرج خود شما باید دفاع مناسب انجام دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید نسبت به طلاق اعتراض نمایید در خصوص خودرو اگر اثبات شود هبه وتملیک مجانی بوده قابل استرداد ورجوع از عین موهوبه خواهد بود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ممکن است خودرو هبه تلقی و قابل استرداد باشد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام در فرصت باقی مانده حتما اعتراض خود را مطرح نناید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید