مشاوره حقوقی رایگان - خسارت مازاد بر دیه

باسلام می خواستم بدونم راننده مقصرجزمبلغ دیه بایدخسارت مازادبردیه روپرداخت کنه،مگه همون مبلغ دیه روبیمه پرداخت نمیکنه حالا من هم بایدجزبیمه که دیه روپرداخت می‌کنه پرداخت کنم؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درخصوص این موضوع اختلاف رویه وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله هزینه درمان مازاد بر دیه قابل مطالبه خواهد بود اگر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دیه پرداخت شده بیشتر از هزینه‌هایی است که شخص مذکور به عنوان هزینه درمان پرداخت کرده است دیه مازاد بر آن قابل مطالبه نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مقصر باید هزینه های دیگر را پرداخت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله می توانید هزینه مازاد را مطالبه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام براساس رای وحدت رویه خسارت مازاد بر دیه قابل مطالبه نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خسارت مازاد بر دیه وقتی است که خسارت وارده بیش از دیه باشد و البته رویه دادگاهها در این مورد متفاوت است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت اثبات بله که البته اختلافی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مازاد بر دیه تعینی توسط پزشک قانونی مجبور به پرداخت وجه بیشتری نیستید مگر اینکه سقف بیمه شما کفاف دیه را ندهد آن وقت خودتان باید بپردازید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برخی خسارات ناشی از تصادفات قانونا قابل مطالبه می باشد مانند خسارت افت قيمت

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

هزینه های درمان در صورتی که از خدمات اورژانس استفاده شده باشد بصورت رایگان است و در صورتی که بیمار اصرار به درمان در بیمارستان خصوصی داشته باشد مازاد بر سقف تعهدات به عهده خود بیمار است پاسخ سوال شما جنبه های متفاوت دیگری هم دارد که نیاز به توضیحات مفصل تری است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بله مقصر باید تمامی هزینه ها را پرداخت کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هزینه درمان مازاد بر دیه به موجب دادخواست قابل مطالبه است.