مشاوره حقوقی رایگان - ضامن وام

سلام. ضامن دو پرونده وام قرض الحسنه ازدواج هستم و نامه کسر از حقوق ارائه داده ام. در حال حاضر این اشخاص که زن و شوهر میباشد قسط پرداخت نمیکنند. بنده تغییر شغل داده ام و زیر نظر اداره ای که کسر حقوق برای وام گرفته بودم نیستم. آیا باز هم میشه از حقوقم که فعلا در اداره ای دیگر مشغول بکار هستم از طرف بانک کسر بشه؟
من این اشخاص رو نمیشناختم و از اونجایی که اقوام همکارم بودن ضامن شدم. برای اقدامات قضایی میتونم از وام گیرنده ها شکایت کنم؟ و این که میتونم شاکی همکارم باشم یا خیر؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر مگر بعد از پرداخت کامل اقساط دادخواست دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت کسر از حقوق شما میتوانید دا خواست مطالبه وجه به طرفیت آنها بدهید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

کسر از حقوق در اداره دیگر با توجه به زبر مجموعه بودن ادارات یا مستقل بودن ارگانها می تواند محتمل باشد یا خیر .
درهرحال درصورت کسر مبالغ بدهی از حقوق شما حق طرح دعوا علیه وام گیرندگان دارید و نه امکار خود

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
متأسفانه تا زمان استهلاک کامل اقساط شما ضامن هستید و باید پرداخت کنید. پس از پرداخت می توانید دعوی مطالبه وجه علیه آن دو نفر مطرح کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

بعدازپرداخت کامل بدهی میتوانیدبرعلیه وام گیرنده طرح دعوانمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بانک هر اموالی از شما شناسایی کند می تواند توقیف کند.
هر زمان شما هر مبلغی بابت ضمانت پرداخت کردید یا کسر شد ، با دلایل می توانید علیه آنها که ضمانت کرده اید دادخواست مطالبه وجه بدهید و از آنها بگیرید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ضامن بصورت تضامنی مسئول پرداخت هست و مسلما بعد از پرداخت می‌تواند دادخواست مطالبه نماید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله . پس از پرداخت بطرفیت آنها دادخواست دهید

یک وکیل

سلام میتونید شخصی که ضامن وی شدید دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید به میزانی که به بانک پرداخت کردید

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

در صورت عدم پرداخت وام از طرف شما می توانید دادخواست به طرفیت وام گیرندگان دهید.
بانک می تواند کماکان مطالبه از شما به عنوان ضامن داشته باشد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام در هر حال اموال صامن قابل توقیف خواهد بود. بله پس از پرداخت می توانید به ان زن و شوهر بعنوان مدیونین اصلی مراجعه کرده و مطالبه وجوه پرداختی را نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در رابطه با اینکه شما فعلا در ان اداره مشغول ب کار نیستید شاید در ابتدا مبلغی از شما کسر نگرددولی ز دلیل سیستم یکپارچه بانکی و دسترسی قضایی ممکن است از سایر حساب های شما به عنوان ضامن برداشت شود. در رابطه
با قسمت دوم سوال شما از همکار خود ک صرفامعرف بوده نمیتوانید شکایت کنید. و از وام گیرنده نیز تا زمانی ک مبلغی از حساب شما کسر نشود نمیتوانید اقدام قانونی کنید. به محض برداشت از حساب شما.،شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه ب طرفیت وام گیرنده تنظیم کنید .
جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

بله در صورت عدم پرداخت وام گیرنده از درامد شما کسر میگردد منتها شما در صورت پرداخت و تسویه وام اقدام شکایت حقوقی علیه وام گیرندگان را دارید,در خصوص پاسخ سوال اخر خیر امکان شکایت از همکار خود را ندارید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

از ام گیرنده هامیتوانید شکایت کنید وآنهاراالزام به پرداخت اقساط کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا زمان پرداخت کامل اقساط شما ضامن هستید و باید پرداخت کنید. پس از پرداخت می توانید دعوی مطالبه وجه علیه آن دو نفر مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما رد مقابل بانک مسئول هستید اما می توانید مبلغ خود را مطالبه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله قابل پیگیری است.اما توصیه میشود قبل از هر اقدامی برای یک نوبت درخواست مشاوره تلفنی نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از پرداخت کامل اقساط دادخواست مطالبه دهید