مشاوره حقوقی رایگان - سنوات کارگری

سلام ... بنده یک مغازه میوه فروشی دارم که از سال 78 مغازه را به دو کارگرم که قبلا بیمه من در همین مغازه بودند اجاره دادم و طبق قراردادی که با آنها بستم در درآمد شریک هستیم و ذکر شده که پرداخت بیمه با خود آنهاست. الان متوجه شدم که سوابق بیمه آنها تا امسال به اسم مغازه رد شده است آیا به اونها سنوات و عیدی تعلق میگیرد.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله تعلق می گیرد
نوات و عیدی لازم و ملزوم بیمه هستند

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1-اجاره یا شراکت 2-بیمه کاری به سنوات وعیدی ندارد.یاالله

یک وکیل

سلام. بله