مشاوره حقوقی رایگان - درخواست به جریان انداختن مجدد پرونده سنوات کارگری؟

سلام
بنده از سال 88تا 93 در یک شرکت خصوصی فعال بودم و بعد از استعفا به دلیل عدم پرداخت سنوات از شرکت به اداره کار شکایت کردم و بعد از رسیدگی و ابلاغ حکم جهت اجرای احکام به دادگاه دادگاه حکم قطعی صادر و دستور پرداخت مبلغ 7 میلیون 400 هزارتومان صادر کرد و شرکت با عنوان عدم امکان پرداخت نقدی اقدام به معرفی مال فاقد ارزش فروش نمود و متاسفانه این اقدام موجب طولانی شدن رسیدگی و بی نتیجه ماندن و در نتیجه عدم پیگیری بنده شد. حالا بعد از گذشت 8 سال آیا بنده برای به جریان آنداختن پرونده و درخواست خسارت تاخیر تادیه سنوات خود چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از اجرای احکام بخواهید مجددا از اموال شرکت استعلام بگیرند . اگر شرکت توان پرداخت ندارد می توانید دادخواست ورشکستگی و توقف علیه شرکت مطرح نمایید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید به اجرای احکام مراجعه نمایید