مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم و فحاشی همراه با توهین

سلام من پدرم به راحتی فحاشی و توهین بهم میکنه و از الفاظ بد استفاده میکنه و میگه تو بریده ای و از این قبیل صحبت ها و حتی با این رفتارش باعث شد من ازدواج ناموفقی داشته باشم من یه مرد هستم و از این حرکاتش به سطوح آمده ام و چون سر پناهی ندارم مجبورم شبها به خانه بیام و مدام مرا تهدید میکنه و حتی چوب به دست شدنش هم بدکی نیست و چند باری تو تهدیداتش گفته که اگه از خدا نمیترسیدم میکشتمت ولی هنوز اینکار رو نکرده ولی زدن را انجام میده ... به نظر شما من چه کنم ... الان هم مقداری اموال دستش دارم ولی بهم نمیده بگویید من چه کنم ... خواهشا یکم جوابم رو سریعتر بدهید

پاسخ ها :

مهدي‌  ط‌باط‌بائي‌فر

مهدي‌ ط‌باط‌بائي‌فر :

استان :

اگه برای این موارد شاهد هم دارید استشهادی ای تنظیم کنید و با اون شکایت کنید ، در خصوص اموالتون هم باید مدرک داشتید باشید تا بتونید مطالبه کنید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خب ایشان قانونا تکلیفی به حمایت از شما راندارند وشما باید دنبال یک کاری باشید و بتوانید خودتان را اداره کنید و زندگی مستقلی را درست کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

درخصوص ضرب وجرح وفحاشی اگرشاهد دارید میتوانید ازایشان شکایت کنید