مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به پزشکی قانونی

با سلام و احترام.

حدود 5 ماه پیش طی دعوایی با خواهرم ایشون به من حمله کرد و من رو مورد ضرب و شتم قرار داد. من هم در دفاع از خودم ایشون رو زدم ولی در حدی نبود که کبودی یا آثاری ایجاد شود. مأمور پلیس 110 هم که حضور پیدا کرد برای بنده نوشت که آثار ضرب و جرح وجود داره ولی برای ایشون ننوشت. من حتی انگشتم هم به همسر ایشون نخورد. ولی از آنجاییکه ایشون و همسرش پزشک هستند آثار ضرب و جرح ایجاد کرده و هر دو پزشکی قانونی گرفتند. بعد از 4 ماه هم به همان پزشکی قانونی اعتراض زدند. پرسش اول اینکه: آیا اعتراض ایشان بعد از 4 ماه پذیرفته میشود و مورد رسیدگی قرار میگیرد؟ پرسش دوم: به نظرتان به لحاظ زمانی و مالی، ارزش دارد که بنده هم اعتراض بزنم؟
ممنون از پاسختان

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اعتراض به نظریه کارشناسی یا همان پزشکی قانونی یک مدت 7 روزه است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

1- بله پذیرفته می‌شود 2- بسته به نظر خودتان دارد