مشاوره حقوقی رایگان - قتل

با سلام
دخترم در 14سالكي مرتكب قتل عمد شده و با يك ضربه چاقو از روي عصبانیت يه پسر ١٥ساله رو به قتل رسونده و اكنون ٤ سال هست كه در كانون اصلاح و تربیت به سر میبره ولي قاضي حكم قصاص داده كه ١٨ سالش كه شد اجرا ميشه
الان ما بايد چيكار كنيم؟
خيلي نگرانم اونجا افسردگی گرفته و رفتار مامورا هم زياد خوب نیست

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید وکیل بگیرید تا پرونده را مطالعه کند، شاید بتواند کاری انجام دهد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید برای مطالعه پرونده به یکی از وکلای دادگستری وکالت دهید تا بلکه راه حلی پیدا شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طبق قوانین مجازات اسلامی ایران یا باید رضایت خانواده مقتول را بگیرید و یا حکم قصاص اجرا خواهد شد

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود با وکیل متخص دیداری داشته باشید تا پرونده را بررسی کند ان شالله که راهی هست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به دنبال کسب رضایت اولیاء دم باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به جلب رضایت اقدام نمایید

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام ضمن ابراز تاسف به دلیل مشکل به وجود امده بهتر است رضایت اولیا دم را اخذ نمایید