مشاوره حقوقی رایگان - اعلام پس گرفتن شکایت پس از اعلام رای نهایی دادگاه حقوقی

با سلام. اینجانب از موجر خود به دلیل عدم پرداخت ودیعه شکایت کرده بودم. یک روز قبل از ارائه رای نهایی دادگاه ایشان پول و خسارت اینجانب را پرداخت کردند و در بنگاه رضایت دادم. الان رای صادر شده. چگونه می توانم رضایت خود را از ایشان به دادگاه اعلام کنم. آیا لایحه خاصی وجود دارد و یا می توان از طریق شعبه رضایت داد؟ ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به همان شعبه برید و بنویسید که چون حق خود را دریافت کرده اید اجراییه صادر نشود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می توانید به شعبه مراجعه نمایید و رضایت خود را اعلام نمایید و یا اینکه از طریق سامانه عدل ایران لایحه خود را ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید به شعبه مراجعه نمایید و رضایت خود را اعلام نمایید.

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود طی لایحه ای از دفتر خدمات قضایی رضایت خود را ارسالکنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیازی نیست ولی میتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی اعلام گذشت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توانید به شعبه مراجعه نمایید و رضایت خود را اعلام نمایید و یا اینکه از طریق سامانه عدل ایران لایحه خود را ثبت کنید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

از دفتر خدمات قضایی لایحه استرداد دعوا بدید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حضورا اعلام رضایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در شعبه اعلام رضایت نمایید

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام رضایت خویش را ثبت وضم پرونده نمایید مانعی در ارسال رضایت به شعبه مربوطه وجود ندارد