مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام خسته نباشی ببخشی برح 1 امسال یه نفر بهم پیام داده کلی فحش به مادر و خواهرم داده و تهدید کرده خواستم ببینم چطور میشه پیاما رو برگردانم شکایت کنم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر اسکرین شات نگرفته باشید به دستور قاضی تا 6 ماه قابل بازیابی می باشد

یک وکیل

اگر پیامک داده خود دادسرا از مرکز مخابرات استعلام میگیرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

نحوه ی برگرداندان پیامها موضوعی فنی است و از متخصصین همان حوزه سوال کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اسکرین شات نگرفته باشید به دستور قاضی تا 6 ماه قابل بازیابی می باشد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
✅در فرضی که خط به اسم شما باشد به مخابرات درخواست دهید
✅در صورت طرح دعوا می‌توان تا مهلت6ماه را بازیابی نمود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر بوسیله پیامک بوده می توانید از دادگاه بخواهید استعلام بگیرد .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شکابت کنید خود دادسرا تحصیل دلیل میکند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر پیامک بوده با دستور قضایی استعلام گرفته شود

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام جنانچه اسکرین شات از پیامهای ارسالی ندارید بهتر است شکایت مطرح نمایید که به لحاظ انکه داده ها تا شش ماه اخیر به دادگاه ارائه میشود وقبل از ان میسر نیست امکان برد وپیروزی ممکن است نداشته باشید