مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه عین مستاجره مسکونی

با سلام و احترام
یک واحد آپارتمان مسکونی رو به مدت چهار سال به شخصی اجاره دادم. در حال حاضر با انقضای مدت اجاره با استناد به مصوبه ستاد کرونا،واحد رو تخلیه نمی کنه و حاضر به تمدید قرارداد و افزایش مبلغ اجاره هم نیست.
آیا میتونم به دلیل نیاز خودم دستور تخلیه بگیرم؟
در ضمن سند ملکی دیگری به نامم نیست ولی در ملکی که از طریق تعاونی به من واگذار شده و فاقد سند و پایان کار است ساکن هستم؟
در صورتی که شورای حل اختلاف استعلام بگیره این موضوع مشخص میشه؟
لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

در صورت احراز نیاز شخصی برای خود یا فرزند میتوانید تقاضای تخلیه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات نیاز شخصی دادخواست تخلیه بدهید