مشاوره حقوقی رایگان - ادعای حیثیث

سلام چندین سال هست بنده با همسرم زندگی می‌کنم اوایل زندگی ایشون فوق العاده بد بین وشکاک و...بودن بطوری که من حتی با پدر یا برداری خودم حتی برادرای خودش نمیتونستم صحبت کنم ورفت آمد کنم ‌بعد از بدنیا اومدن پسر اولم خوب شده بودن‌ ایشون در طی زندگی با بنده شش هفت ماه اولای زندگی کار کردن از سال نودو نه هم تا الان که ماهی یکی دوهفته برا کج کاری ساختمون میرن ومن همیشه در هر صورتی کار کردم یا در منزل یا بیرون این‌مدتی که ایشون رفتن سرکار درواقع خرجی آنچان به بنده ندادن ومن همیشه با سه تا بچه تقریبا در عذاب بودم واگذار پدرم نبود من نمیتونستم از پس زندگی بر بیام وسر کار رفتن ایشون که هیچ سودی برای من نداشت شروع اخلاقای بد گذشتش بود طوری که دو پسرم ویک دخترم هر کدوم یه جور مشکل عصبی پیدا کردن وخودم که قلبم باید برای عمل بره و میگرن عصبی شدید دیوانه وار منو عصبی تر کرده تهمت ها ونارواهای این آقا با سکوت ونجابت من درست نشد‌بلکه بیشتر وقیهانه تر کرده طوری که پسر بزرگم میگه اگه ادامه بده این حرفاشو‌من خودکشی می‌کنم ‌ولی چه فایده که این آقا براش چیزی مهم نیس فقط اذیت وآزار منو یاد گرفته ولذت بهش داده الان دیگه من تحملم از حد گذشته ‌دوس ندارم بچه های من که با بدترین شرایط سعی کردم به بهترین نحو ممکن تنهایی بزرگشون کردم بی بندو بار وارد جامعه بشن در ضمن این آقا کلا که مشکل اعصاب روان دارن ولی هیچ وقت تمایلی به درمان نداشتن لطفا منو راهنمایی کنید آیا میتونم ادعای حیثیت کنم ‌واز خودم و نجابتم دفاع کنم ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تهمت و توهین میکند میتوانید بابت موارد شکایت کنید و همچنین با اثبات عسر و حرج تقاضای طلاق کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما جهت درخواست طلاق باید بتوانید عسر و حرج خود را اثبات کنید.