مشاوره حقوقی رایگان - ماشین مرا سند نمیزنن

سلام در تاریخ 26_12_97 در سایت ... یه پراید سفر پسندیدم به قیمت روز پراید به مبلغ 43500میلیون رفتیم محضر تو محضر فروشنده گفت پول من بده امضا کنم برم. به سردفتر محضر گفت این آقا پولش میخواد گفت این اقا معتبر پولش بده منم 42800 براش کارت کشیدم بعد از ده دقیقه سر دفتر دار گفت این اقا زمان وکالتش تمام شده نمی تونه سند بزنه. زنگ زدم صاحب ماشین امد. بعد گفت من نمیدونستم باید برم بابل وکالت تمدید کنم دو روز به من وقت بده؟ 29_12_97 رفتم سراغش گفت بعد تعطیلات یه قرارداد نوشتیم کا تا 30_1_98 سند بزنه وگرنه 5میلیون زیان میدهم. ولی قرار بود تا 14 فروردین سند بزنه هروز میرفتم سراغش اقا تعطیلات تمام شده بیا سند ماشین بزن. حالا میگه تا سر برج می زنم. ماشین تحویل منه و فقط بیمه ماشین دستمه. هیچ مدرک دیگه ای ندارم ممنونم کمکم کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

بهرحال بایستی سعی کنید با تعامل مشکل رو حل کنید در غیر اینصورت بایستی دعوی الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح کنید.